Oproep: help Maxime de Winne aan een serieuze job

Maxime de Winne, die U vooral kent van de New Yorkse belspelletjes, en in mindere mate van thuis, is heden in de running voor commentator bij ‘discovery channel’, alwaar hij live koppelende dieren enzo kan becommentariëren, een interessante job waarmee je de wereld kan rondreizen. U kan Maxime wat helpen door hier te stemmen.

 

Schepen Matthias de Clerq verklaarde in de pers dat hij in Gent graag een Central Park wil zien verrijzen. Het is maar een woord, TV Ekkergem wil dit graag steunen. We wachten op een voorstel om een nieuwe campagne te gaan voeren in New York en onze contacten bij de V.N. aan te spreken om de zaak te bespoedigen.

De Muidebrug is één van die Gentse iconen waar de New Yorkers van dromen, zeker nu hun eigen Brooklyn Bridge wegens herstellingswerken een halve bouwwerf is. We willen toch ook iets terug doen voor  New York en hebben onze reporter ter plaatse opdracht gegeven een toeristisch verslag te maken van de Brooklyn Bridge. We verwachten tegen vanavond of morgen zijn verslag. (ps dit is een publireportage voor stad Gent, meer info bij adverteren)

In de V.S. zijn natuurlijk veel meer presidentskandidaten dan de overgemediatiseerde Obama en Romney. Tv Ekkergem gaat op zoek naar de minder voor de hand ligggende kandidaten, zoals de Adriano Espaillat die het ook opneemt voor de Ekkergemse Amerikaanse Latino's. U kan de presidentsverkiezing live meevolgen vanuit onze zusterstad New York. De volgende keer presenteren we U Vermont Surpreme, de sympathieke kandidaat uit Boston die elke Amerikaan een gratis Pony belooft

Het is de dag dat alle klassieke zenders specials over 9/11 uitzenden, maar weten zij veel dat in de schaduw van nieuwe WTC torens er een week later veel belangrijker en hoopvollere dingen staan te gebeuren: de start van een wereldrevolutie in onze zusterstad. Er zal rook uit de grond komen, Wall Steet zal vallen en betere wereld zal herrijzen. Onze ere-voorzitter Jef weet dat als geen ander analyticus. Vanaf morgen is een buitenlandteam ter plaatste om de gebeurtenissen op de voet te volgen.

Heuglijk nieuws: de buitenlandredactie gaat weldra terug naar onze zusterstad om op participatieve wijze de revolutie te doen slagen. U zal niet langer afhankelijk zijn van de 2 reporters van VRT en VTM in Washington, maar alles vanop de eerste rij live kunnen volgen. Dit wordt tevens de officiële start van TV Ekkergem revolutionair. Weldra meer hierover

De finale van de Amerikaans voetbalkampioenschap, op grandiose wijze gewonnen door de New York Buffaloo ladies, tegen de Los Angeles Red Devils. Het is duidelijk, voetbal is in de Verenigde Staten niet langer een kleine sport.