Puree in Bar Exotic (the making of)

Soms vraag een mens zich af of we beter toch niet een kookprogramma gemaakt hadden, temeer daar we in Malem een uitstekende kok gevonden hebben. Aanschouw hier hoe de puree van Malem Zoo gemaakt wordt. en geloof ons, het werkt, dankzij de puree kunnen we al te hippe pop up bar bezoekers omleiden naar de vele SMAK cafe’s en dergelijke, en behouden wij een fijn publiek.

 

Syriëexpert Awos legt uit waarom steeds meer clowns de bomen in kruipen, het blijkt een stil protest tegen de falende veiligheidsraad van de VN.

Er is een ongestemde piano op weg naar Malem, het zou een geschenk van de NV zijn

De verdwenen Trump is terug, hij werd achtergelaten in een kooi voor de kerk van Malem

Alles is pees en vree in Malem. Iedereen kan zich afreageren op de overdaden aan Trump en Clinton, waardoor een vrede over de wijk komt, wat van de rest van de wereld niet altijd kan gezegd worden.

Opschudding op het MsAP in Malem vandaag, de momumentale Trump op koe is verdwenen! Gelukkig zijn er nog wat making off beelden, genoeg voor dit opsporingsbericht

De invasie van eenden in Malem gaat steeds verder. Er staat nu ook al een eend op de kerktoren, daar gezet door een ongeïdentificeerd vliegend object die onze cameraploeg jammer genoeg net gemist heeft. In ieder geval, we blijven de gebeurtenissen in Malem op de voet volgen !

Er lijkt een doorbraak in de zaak van de mysterieuze eenden. Vele jaren na hun landing in Oostende, zouden ze nu in grote getale gespot zijn in Malem. We gaan deze zaak voor u op de voet verder opvolgen

We zoeken iemand die alle 40 edities van Dranouter meegemaakt heeft. Presentator Jan De Smet doet een oproep. Mensen met 40 Dranouters op de tellerskunnen langskomen bij de mobiele studio en krijgen een gigantische beloning.