Steun TV-Ekkergem

Ook al zijn we een internationale wijkteevee, TV Ekkergem wordt niet zoveel betoelaagd als de VRT en tegenwoordig staan we op eigen benen.

U kan bij ons promotiefilmpjes bestellen en help daarmee de verdere uitbouw van tv ekkergem. Voor commerciĆ«le opdrachten in animatie richt je je best tot vroemvroemanimatie, onze professionele animatietak. We zijn gespecialiseerd in filmpjes voor de sociale sector, zo maken we nu een hele reeks filmpjes voor ‘iedereen verdient vakantie’

De studio is beter uitgerust dan ooit tevoren en we hebben een aantal nieuwe formules (newsflashes, video-ref en andere in making). We zouden ook graag weer in zee gaan met een regulier ‘medium’ (online krant, zender), geĆÆnteresseerden kunnen ons steeds contacteren.

We geven ook steeds meer workshops in onze volledig uitgeruste studio, vele tientallen kinderen en jongeren zetten hun eerste animatiestappen in onze studio via diverse schoolprojecten (Brede School en andere).
Maar je kan ook met je bedrijf of organisatie komen, zoals bv SMAK of designmuseum al deden. Ideaal voor brainstormsessie of als groepsbevorderende activiteit. Je hebt een onderwerp in gedachten, op 1 namiddag kan er meteen een speedanimatie over gemaakt worden, bedacht en gemaakt door uzelven. Ideaal voor kleine groepjes van 6 tot 8 mensen.

Momenteel zijn we ook bezig met een nieuw project om internationaal te gaan met onze speedanimaties. U verneemt er hier binnenkort meer over, of kan al de eerste testen zien.