Flash interview met Don King op Zucotti park

De grootste bokser aller tijden is niet meer. We sturen ons reporter zo snel mogelijk terug naar New York om een reactie te vragen aan Don King, zijn promotor in zijn gloriedagen. We gaan de reporter ook opdragen om iets rustiger te spreken, en onze excuses aan te bieden voor deze veronderstelling, Coopmans heeft gewoon verloren omdat hij nog niet tot de enkels kwam van Mohammed Ali.

 

In het kader van de opdracht voor Gent, hebben we Times Square overgenomen. Bloomberg verklaart in een eerste reactie 'not amused' te zijn en zal er enkele van zijn miljoenen tegenaan smijten om NY in Gent te komen promoten. Wij zijn ook 'not amused' met de manier waarop hij de revolutie probeert te breken, en zullen daarom deze zomer de stad overnemen. Alles zal uiteraard live hier te volgen zijn.

Er is ondertussen duidelijkheid omtrent de te voeren promocampagne voor buurstad Gent. De bedoeling is om Gent de nieuwe nummer 1 op de Lonely Planet lijst te maken, en campagne te voeren vanuit onze zusterstad New York, de eerste op de meeste lijsten. De komende tijd zullen we Gentse iconische plekken zoals bv de Graslei in de verf zetten. Bedrijven en organisaties kunnen voortaan ook hun promocampagne bestellen via contact.

Het is weer tijd voor 'alles uit de kast', het jaarlijkse festival van de bibliotheek. In studio 1A maakten we volgend promotiefilmpje waarin de zes ambassadeurs van dit jaar voorgesteld worden

We introduceren een nieuw concept: de publireportage. U wilt een evenement verfilmd hebben en wat promoten, bestel dan de mobiele Tv Ekkergem reportagemobiel en we zenden een ploeg. Er zijn vele formules, meer info bij 'adverteren op TV Ekkergem'. Hier een eerste tryout met o.a. Jesus en de burgemeester van Groot-Ekkergem, weldra de eerste officiële publireportage op een evenement in Brussel.

We zijn blij U te kunnen melden dat de provincie Oost-Vlaanderen, één van onze sponsors, gered is en zal bljven bestaan.

Het TV Ekkergem verkiezingsfilmpje voor de LIM-man haalde ondertussen al ruim 10.000 views, werd getoond op de regionale zender VRT en wordt in gazetten en door locale politicologen geprezen als voorbeeld hoe het moet. Regionale media zijn snel content. We kijken echter vooral uit naar de presidentsverkiezingen in onze zusterstad New York en zullen ons binnenkort hierop concentreren.

De groepsaankoop groene energie van de provincie OVL haalde meer dan 60.000 inschrijvingen, veen groot succes waar men tot in Ekkergems zusterstad NY met bewondering naar kijkt. TV ekkergem steunt dit soort initiatieven tegen multinationals en voor de kleine man/vrouw, en we zullen ervoor zorgen dat ook in NY enkele miljoenen mensen overschakelen naar betere alternatieven dan locale electrabels.

Het compilatie slotfilmpje van Ghent campagne in Ekkergems zusterstad. De filmpjes haalden ondertussen meer dan 50.000 views en mogen een succes genoemd worden. De publiciteitsafdeling in NY is helemaal klaar voor nieuwe opdrachten in onze favoriete zusterstad, of daarbuiten. Via contact kunnen ook nog enkele exclusieve T-shirts besteld worden die voor deze campagne gebruikt werden.

De Muidebrug is één van die Gentse iconen waar de New Yorkers van dromen, zeker nu hun eigen Brooklyn Bridge wegens herstellingswerken een halve bouwwerf is. We willen toch ook iets terug doen voor  New York en hebben onze reporter ter plaatse opdracht gegeven een toeristisch verslag te maken van de Brooklyn Bridge. We verwachten tegen vanavond of morgen zijn verslag. (ps dit is een publireportage voor stad Gent, meer info bij adverteren)

De finale van de Amerikaans voetbalkampioenschap, op grandiose wijze gewonnen door de New York Buffaloo ladies, tegen de Los Angeles Red Devils. Het is duidelijk, voetbal is in de Verenigde Staten niet langer een kleine sport.