Luc de Vos promoot Xmas Ball Color changer

Luc de Vos die onze Xmas ball Color promoot in de Veldstraat. Dit was een van onze allereerste video’s die we ooit maakten, nog met window video maker. Luc de Vos blijft voor eeuwig de sympathiekste aller BV’s en wordt nog steeds gemist.

 

Het moet gezegd dat we bij Tv ekkergem niet bepaald grote fan zijn van Michael Tiger, die niet eens gespeelde maar doodserieuze grootheidswaanzin van 'the most epic movie ever for gentians etc.', het eeuwig gedoe met drones, het vele geblaat en weinig wol. Gelukkig is er nu deze schitterende parodie van Pascal Garnier.

we volgen in uitzending door derden voor U de avonturen van groot-ekkergemnaar Dripadviser Krrt die momenteel door Azië toert en nuttige reisadviezen heeft. En als je zelf op reis gaat en reisadviezen wil geven, geef gerust seintje aan redactie.

Uitzending door Derden van William Massy, die ons een interessante inkijk biedt op wat de bewoners van Rabottorens zo allemaal doen. Inzendingen voor 'uitzendingen door derden' blijven altijd welkom. Als ze niet op youtube staan, kunnen ze ook op woensdagen tijdens de Open Ateliers afgeleverd worden

Zaterdag heeft de allereerste carrotmob van Gent plaats. In Ekkergems zusterstad New York vinden menig carrotmobs plaats, bij momenten val je er over de loslopende wortelen op de straten en pleinen. We hopen dat dit in Gent ook ingang mag vinden, en geven in 'uitzending door derden' graag het woord aan de Gentse tak van de internationale carrotbeweging.

We onderbreken even het WK vis voor een nieuwe 'inzending door derden'. Het betreft deze keer een mysterieuze 'Van Vaerenberg' met paard en zee. Voorlopig hebben we nog niet meer duiding, maar feit is dat we dit soort video's graag zien komen. Wat gaat er door het paard heen, waar gaat het naartoe, en kan zo'n paard overleven op zee-haver. Het zijn slecht enkele vragen die achterblijven, maar wordt ongetwijfeld vervolgd in uitzending door derden.

En we hebben een nieuwe inzending. De Ekkergemse filmscene zit duidelijk in de lift, hier zien we een intrigerende psychiatrische triller van Victor, de oudere broer van Isaac. Het weze duidelijk dat de Van Weyenberghs een belangrijke rol spelen in wat in de volksmond al 'Ekkergemwood' genoemd worden, maar ongetwijfeld zitten nog filmmakers in de buurt. Alle inzendingen welkom !

En we hebben een allereerste inzending voor 'uitzending door derden'  van de jonge Isaac van Weyenberg uit Ekkergem. Isaac heeft een plan, tekenaar/animator worden, en we vanwege TV Ekkergem zullen er alles aan doe om Isaac daarin te ondersteunen. Dank vanwege de redactie van TV Ekkergem voor de allereerste uitzending door derden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Tv Ekkergem wil als zender van en voor de kleine man/vrouw iedereen een kans geven, en start daarom ‘TV Ekkergem door derden’. Maak zelf een filmpje, zet het op youtube en stuur  ons de link. Iedereen krijgt een plaats onder deze rubriek,en de beste filmpjes zetten we ook eens op homepage. Met ook doorgroeimogelijkheden en wie weet zelfs stages in onze zusterstad. Zegge het voort