TV ekkergem verslaggevers in New York (the revolution will be televised)

Hier enkele van onze ankers waarmee we in 2012 de eerste poging tot wereldrevolutie versloegen tijdens Occupy Wall Street. Het is jammmer genoeg niet gelukt, maar wordt weldra vervolgd zodra onze oranje gek weg is, en we Bernie in het zadel gaan hijsen ter vervanging van etalagepop Joe.

 

Tv Ekkergem revolutionair boekt een belangrijk succes, de campagne die we in onze zusterstad voerden, blijkt te werken en burgemeester Bloomberg gaat uiteindelijk in op onze eis. Dus toch geen marathon, maar terecht prioriteit voor de hulpverlening. Tv Ekkergem revolutionair verloor bij momenten zijn moed, maar dit geeft nieuwe hoop. Next : aftreden top Uefa, overname Ford Genk, en uiteindelijk omverwerping Wall Street. No pasaran

In Ekkergem valt het al bij al nog mee en doet de politie niet veel meer verkeerd dan te snel met hun autotjes door onze straten rijden, maar in Ekkergems zusterstad is het veel erger. Minderheden in de buitenwijken worden systematisch opgepakt onder de zogenaamde 'stop and frisk' wetgeving. Dit één van de dingen die we meteen zullen stopzetten na de wereldrevolutie

Vele tv-zenders stonden te wachten, maar Billy Bragg koos niet onbegrijpelijk voor Tv Ekkergem om zijn boodschap te verkondigen. In deel 1 krijgen we de analyse over wat fout gaat in Engeland, en weldra ook hier met de komende Thatcheriaanse regering. In deel 2 volgen de remedies om de zaken ten gronde te veranderen en falende leiders en multinationals verantwoordelijk te maken voor hun daden.

De soundtrack van de wereldrevolutie begint stilaan vorm te krijgen. Na enige aarzeling, sluit ook Stef Kamil Carlens zich aan.

Halt aan het ongebreideld kapitalisme, aan bedrijven als Ford die 2,2 miljard winst maken en dan massa mensen ontslaan. Halt aan politici die hieraan niets doen en alléén maar spreken over besparingen op de kap van de kleine man/vrouw. Halt aan de verkneutering van de media die altijd maar focussen op sensatie en drama, en de revolutionaire stemmen steevast negeren. Tv ekkergem schaart zich volledig achter de overname van Ford Genk. Wordt vervolgd.

TV Ekkergem revolutionair zal straks met de revolutionaire Quebeciaanse studenten de grote prijs van Canada proberen platleggen en vervangen door een vélokoers. We hoeven dit verspillende miljardencircus niet langer te pikken en willen zo een voorbeeld stellen.

Tijd voor een muzikaal intermezzo met Sean Lennon, speciaal voor de kijkers van TV Ekkergem bracht hij een extra epilooog van Material Girl. Het is een komen en gaan van wereldsterren op Zucotti Park, weldra enkele interviews met celebraties over de rol van Ekkergem in de revolutie.

Enige duiding voor de Spaanstalige gemeenschap in Ekkergem omtrent ' los Indignados' en Occupy Wall Street. Het weze duidelijk dat New York en de Indignados ook rekenen op Ekkergem. Weldra ook enige toelichting voor de  Congoleze en andere gemeenschappen uit Ekkergem, als internationale wijktv willen we niemand vergeten

De mainstream Amerikaanse media probeert nog wanhopig de Occupy Wall Street protesters af te doen als jonge gewelddadige extremisten, terwijl ze natuurrlijk net als de Ekkergemse hangsenioren gewone mensen zijn die voor hun rechten opkomen. TV Ekkergem internationaal zal daarom een reeks reportages brengen over de OWS, en bij terugkomst in Ekkergem wensen we met Martinushuis en anderen een soortgelijk beweging op te zetten

Tv Ekkergem revolutionair volgt revoluties in zusterstad New York, maar ook in Chicago en Quebec. Later volgt een documentaire i.s.m. Victoria de Luxe over wereldwijde verontwaardiging. Ondertussen zal TV Ekkergem de revolutie ook bevorderen in Ekkergem. Wordt vervolgd.

Ondertussen is TV Ekkergem revolutionair aan het proefdraaien. De bedoeling is de wereldrevolutie te bevorderen, zowel in Ekkergem als daarbuiten. Heden is een voorbeeld gegeven, de Muffin man is vrijgesproken. Alle revolutionaire daden die de kleine man/vrouw ten goede komen, zullen voortaan op de voet gevolgd door TV Ekkergem revolutionair.

TV Ekkergem steunt volop de strijd tegen de afschaffing van de nachtbussen, we kunnen het niet hebben dat Gent het nieuwe Aalbeke wordt en eisen een deftig openbaar vervoer zoals in onze zusterstad NY. De buitenlandredactie gaat ondertussen met de slaapbus naar Chicago voor een grote revolutionaire actie om de Nato te ontbinden. Wordt vervolgd.

De fietsrevolutie is een onderdeel van de globale revolutie die eraankomt.

Heuglijk nieuws: de buitenlandredactie gaat weldra terug naar onze zusterstad om op participatieve wijze de revolutie te doen slagen. U zal niet langer afhankelijk zijn van de 2 reporters van VRT en VTM in Washington, maar alles vanop de eerste rij live kunnen volgen. Dit wordt tevens de officiële start van TV Ekkergem revolutionair. Weldra meer hierover