Earth hour film (short version)

Vandaag is het Earth Hour. Het stageteam dook vanmorgen vroeg de studio in onder leiding van de poolse stagiaire Wolga, en vanavond kwamen ze er weer uit met dit resultaat. De volledige drie uur durende versie is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Onze collega's  van de VRT weten te melden dat het onderzoek in de diefstalzaak is afgerond. Er is geen dader gevonden en de onderzoekers maken er zich vanaf door het 'een raadsel' te noemen. Tv Ekkergem pikt deze doofpotoperatie niet en zal nu zelf op onderzoek uittrekken, 3 van onze undercoverjournalisten zitten al bij het Ekkergemse corps en zullen ten gepaste tijde met belangwekkend nieuws naar buiten komen.

De kansspelcommissie is tot de bijzonder eigenaardige conclusie gekomen dat belspelletjes toch 'geen bedrog zijn'. De lobbyisten hebben weer eens hun werk gedaan, eens te meer is duidelijk geworden dat commissies als deze niet het belang van de kleine man/vrouw dienen. Uit protest tegen de commissie op Tv Ekkergem alvast geen internationale belspellen meer. Er volgen hardere acties als de belspelcommissie de belspelle daadwerkelijk wer toelaat op de regionale vlaamse zenders.

Aangezien Maggie de Block zelf niet wil antwoorden op de vragen die haar beleefd stellen, geven we graag het woord aan de Afghaanse deskundigen die veel spraakzamer zijn, en meteen een feilloze analyse maken van het beleid van Maggie de Block.

TV Ekkergem steunt volop de strijd tegen de afschaffing van de nachtbussen, we kunnen het niet hebben dat Gent het nieuwe Aalbeke wordt en eisen een deftig openbaar vervoer zoals in onze zusterstad NY. De buitenlandredactie gaat ondertussen met de slaapbus naar Chicago voor een grote revolutionaire actie om de Nato te ontbinden. Wordt vervolgd.

Trouwe kijkers weten dat het niet altijd 'om te lachen' is op Tv Ekkergem, als nodig is voeren we ook acties of revoluties. Bij deze verklaren we de oorlog aan huisjesmelkers. Een rondleiding door journalist  Tim F. Van der Mensbrugghe door één van de vele krotwoningen in de negentiende eeuwse gordel van Gent. Wordt vervolgd

In tegenstelling tot de vrijwel dagelijkse berichten over doping in het wielrennen , blijft de vissport geheel dopingvrij. Zelfs pech zet de visser niet aan tot dopinggebruik, zoals de controleur in sector B20 hier getuigt. Hiermee is nogmaals bewezen dat het vissen een voorbeeld kan zijn voor het wielrennen en zovele andere sporten. Het WK vis is wellicht de laatste dopingvrije sport, en mede daarom zullen we het op Tv Ekkergem blijven volgen.

Het TV Ekkergem verkiezingsfilmpje voor de LIM-man haalde ondertussen al ruim 10.000 views, werd getoond op de regionale zender VRT en wordt in gazetten en door locale politicologen geprezen als voorbeeld hoe het moet. Regionale media zijn snel content. We kijken echter vooral uit naar de presidentsverkiezingen in onze zusterstad New York en zullen ons binnenkort hierop concentreren.

Heuglijk nieuws: het WK vissen in Ekkergem is begonnen. En nog heuglijker nieuws, we hebben de volledige rechten gekocht en U zal geen seconde moeten missen van dit WK. Zet u schrap voor een spetterende sportzomer op TV Ekkergem.

TV Ekkergem revolutionair zal straks met de revolutionaire Quebeciaanse studenten de grote prijs van Canada proberen platleggen en vervangen door een vélokoers. We hoeven dit verspillende miljardencircus niet langer te pikken en willen zo een voorbeeld stellen.

Een interview waarin de interviewer meer versprekingen maakt dan de minister zelf, het kan alleen op Tv Ekkergem. Weldra de echte primeur

Ondertussen is TV Ekkergem revolutionair aan het proefdraaien. De bedoeling is de wereldrevolutie te bevorderen, zowel in Ekkergem als daarbuiten. Heden is een voorbeeld gegeven, de Muffin man is vrijgesproken. Alle revolutionaire daden die de kleine man/vrouw ten goede komen, zullen voortaan op de voet gevolgd door TV Ekkergem revolutionair.