Update: Verliest ook Theo zijn twitter account ?

Twitter heeft uiteindelijk het profiel van Trump verwijdert. Theo is zijn grote voorbeeld kwijt en kan hij dit overleven? en hoelang duurt het nog tot twitter zijn profiel deleet, Theo kan zich zorgen beginnen maken

 

Het is nooit zo stil geweest in Gent. In deze update door Tania zie je waarom

Speedactualititeitsanimatie over de algehele verloedering en normvervaging. In het anarchistische Kortrijk mogen mensen nu zelfs op zondag het gras afrijden, stel U voor. Enfin, het wetjes invoeren en weer afschaffen en weer invoeren zal wellicht nog even doorgaan, maar na de wereldrevolutie van 2014 wordt het tijd voor serieuze mondiale zaken

Veel dank aan de studenten van St Lucas voor dit fantastisch werk, maar vrees dat in werkelijkheid de goden ons niet gaan komen redden. We kunnen alléén hopen dat de lokale en nationale politici ook eens iets verder leren denken dan de volgende verkiezingen, niet telkens weer het grote geld en de ‘heilige economie’ dienen, inspraak ernstig nemen en uiteindelijk ook eens een minimum aan moed en daadkracht tonen.

Theo leert tellen, met dank aan collega Van Overtvelt. Theo heeft goed gekeken naar Trump enco en is goed op weg de allerpopulairste van het land te worden

Donald Trump noemt Brussel een 'hell hole', premier Michel wil dan weer dan het belgië-bashing stopt. Speedanimatie voor dS Avond

Marc Coucke is nauwelijks nog uit de media weg te bannen en krijgt een vast contract bij de VRT voor opluistering van diverse programma's. De grote vraag is nu of hij ook de geloofwaardigheid van de EU kan redden ?

Kris Peeters kondigt weer maar eens een grote ronde tafel conferentie aan, deze keer over 'werkbaar werk'. De gevolgen laten zich meteen voelen. Behalve voor Pieter De Crem, die is zijn tijd vooruit en heeft allang werkbaar werk.

De animatieploeg ging deze week een kijkje nemen op het Filmfest Gent, waar dit jaar opvallend veel gruwel en horror te zien is. Het wreedste is voor het laatste bewaard, een live stream met het parlement waar Siegfried Bracke voor de orde moet zorgen.

Schotland leek eerst op weg naar onafhankelijkheid, het monster van Loch Ness en de banken verlieten prompt het land, Mark Demesmaeker kwam er al met vlaggen zwaaien, maar blijkt het nee-kamp dan toch te winnen. De strijd verplaatst zich nu naar Shetland eilanden, Mark zou al weer nuchter zijn en op weg zijn naar Shetland om op de eerste rij mee te stijden.

Tv Ekkergem doet niet mee aan de petieterige ruzietjes over Sinterklazen, en richt zich vooral tegen de VN, een net als Sinterklaas fossiel iets in wie we niet meer kunnen geloven, en die we na de wereldrevolutie van 2014 zullen vervangen door iets anders en veel beters

De populariteit van paus Franciscus stijgt zienderogen, met voorbije dagen nog een rave-party op het strand van Copacabana voor 2 miljoen liefhebbers. De organisatoren van het immer ambitieuze Tomorrowland willen een graantje meepikken en hadden DJ Franciscus als verrassingsact geprogrammeerd. Dit was echter zonder de politie van Rumst gerekend.

Speedactualiteitsanimatie voor DS avond over boomplantacties van prins Laurent. Met wiedergutmachungsboom voor Delphine Boël. We volgen voor DS avond weldra live de troonsopvolging

Obama en NSA bespioneren nu ook België, en zien onder meer de geheime achtertuin van Pieter de Crem, verdachte hogesnelheidstreinen die niet rijden, en het systeem van de GAS-boetes en kliklijnen. De overheid grijpt als immer gepast in en maakt het de spionnen niet makkelijk.

Open VLD ziet een oplossing in mini-jobs. Mini-jobbers kunnen bagage helpen dragen, bacteriën uit vlees verwijderen of politie bijstaan in geven wildgroei van GAS-boetes. Men voorziet een loon van één eurocent per kilo bagage of per bacterie, maar voor het zelf verzinnen GAS-boete kan men tot 2 eurocent krijgen

De nieuwe Suske en Wiske 'Amoras' wordt een stuk gewelddadiger en volwassener, we gaven de Standaard kijkers al een exclusieve inkijk op de komende avonturen van Suske en Wiske.

Samen met de collega's van De Rechtzetting gingen we op onderzoek in Hasselt en stelden daar toenemende criminaliteit en willekeur vast vanwege de bekeurende politie. Bij deze stellen we een levenslang GAS-boeteverbod in in Ekkergem.

TV Ekkergem gaat een strategisch bondgenootschap aan met De Rechtzetting. Via de zogenaamde speedanimatie zullen we de werkelijkheid beter doen aansluiten op het nieuws. West-Vlaamse gouverneur De Caluwé mag deze nieuwe reeks in gang schieten, die weldra live  te volgen zal zijn op het nieuwe 3de net voor jongvolwassenen, en simultaan op De Rechtzetting.

 

TV Ekkergem is er niet enkel voor senioren. Met of zonder subsidies, Tv Ekkergem gaat resoluut voor een derde net voor jongvolwassenen. De opnames beginnen weldra op woensdagnamiddagen in de nieuwe animatiestudio's van TV Ekkergem. Weldra meer concrete info, geïnteresseerde jongvolwassenen kunnen zich nu al aanmelden via contact.