contact

Tv Ekkergem breidt  verder uit, geïnteresseerde cameramensen, scenaristen, acteurs/actrices, monteurs, klank- en lichtspecialisten, TVkoks en aanverwanten kunnen zich steeds aanmelden. We bieden u doorgroeimogelijkheden naar regionale zenders als VRT, VTM of VT4, en voor de beste krachten stages in onze studio’s in New York en andere plaatsen.

Tv ekkergem beschikt ook over een mobiele studio (live verslaggeving met montagecel), een animatiecaravan waarin ter plekke animatiefilmpjes kunnen gemaakt worden, en een spiksplinternieuwe animatiestudio met diverse sets en massa props. We specialiseren ons in productie van animatiefilmpjes, maar ook animatieworkshops in de studio zijn ook opties, alsmede op locatie met de caravan.

Ook sponsors en adverteerders zijn meer dan welkom, we specialiseren ons verder in promofilmpjes vanuit New York of Afrika, maar het kan ook lokaal, en voortaan ook animatiefilmpjes op maat. Tegen een zeer zacht prijsje kan je een promofilmpje bestellen, en zo steun je meteen de verdere uitbouw van Tv ekkergem.

Voor al je vragen en voorstellen, mail naar koen.vromman@gmail.com.