Steun TV-Ekkergem

Ook al zijn we een internationale wijkteevee, TV Ekkergem wordt niet zoveel betoelaagd als de VRT en tegenwoordig staan we op eigen benen.

U kan bij ons reclamefilmpjes bestellen en help daarmee de verdere uitbouw van tv ekkergem. Voor commerciële opdrachten in animatie richt je je best tot vroemvroemanimatie, onze professionele animatietak.

Daarnaast maken we ook live action publiciteitsfilmpjes op maat, of publireportages. Je kan één enkel filmpje laten maken, maar ook een volledige campagne (cfr de Gent campagne in NY ). Voor aanvragen en opties, stuur best een mail.

De studio is beter uitgerust dan ooit tevoren en we hebben een aantal nieuwe formules (newsflashes, video-ref en andere in making). We zouden graag weer in zee gaan met een regulier ‘medium’ (online krant, zender), geïnteresseerden kunnen ons steeds contacteren en krijgen voorrang op alles.

We geven ook steeds meer workshops in onze volledig uitgeruste studio, vele tientallen kinderen en jongeren zetten hun eerste animatiestappen in onze studio via diverse schoolprojecten (Brede School en andere).
Maar je kan ook met je bedrijf of organisatie komen, zoals bv SMAK of designmuseum al deden. Ideaal voor brainstormsessie of als groepsbevorderende activiteit. Je hebt een onderwerp in gedachten, op 1 namiddag kan er meteen een speedanimatie over gemaakt worden, bedacht en gemaakt door uzelven. Ideaal voor kleine groepjes van 6 tot 8 mensen.