Adverteren op TV-Ekkergem

Ook al zijn we een internationale zender, TV Ekkergem wordt belange niet zoveel betoelaagd als de VRT en als zender dienen we te overleven in de harde concurrentiestrijd tussen de vele TV zenders.

U kan bij ons reclamefilmpjes bestellen, of ook zogenaamde Publireportages waarbij we langskomen met een zendwagen. U kan ons voortaan inhuren om een bepaald evenement te verslaan, en op discrete doch voor U sympathieke manier brengen we  dan uw evenement in de kijker door een publireportage. U bereikt dan via TV Ekkergem een internationaal publiek, en U kan dat dan zelf uiteraard ook op uw site of facebook zetten om uw achterban te bereiken. Er bestaan verschillende formules (Tv Ekkergem mobiel inhuren, kleine mobiele ploeg, zelf filmen en enkel montage, korte of langere reportages etc).

Daarnaast maken we ook publiciteitsfilmpjes op maat. Je kan één enkel filmpje laten maken, maar ook een volledige campagne (cfr de Gent campagne in NY ). Voor aanvragen en opties, stuur best een mail.

Nieuw is dat we nu ook animatiefilmpjes op maat maken. We kunnen ons zeer uitgebreid assortiment attributen ter beschikking stellen om zowat om even wat in animatievorm uit te beelden. Er komen verschillende formules, voorlopig kan je best vragen voor animatiefilmpje-op-maat via mail stellen.